Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN "1 MAYIS" MESAJI

KILCA: EMEKÇİLERİMİZ ALIN TERLERİYLE ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNE VE KALKINMASINA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. İşçi ve emekçilerin fedakâr emek ve alın terleri sayesinde ülkemizin gün geçtikçe daha da gelişip kalkındığına vurgu yapan Başkan Kılca, “Alın terinin önemini ve kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak işçilerimizin ve emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Emekçilerin fedakar emek ve alın terleriyle ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağladıklarına vurgu yapan Başkan Hasan Kılca’nın mesajı şu şekilde:
“Bugün işçilerimizin ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar kutsal olduğu bir kez daha üstü vurgulanan özel günlerden. Üretimin her aşamasında; tarladan fabrikaya, atölyeden inşaata ve daha pek çok sektörde büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan; alın terini, emeği ve helal kazancı yücelten işçi ve emekçilerimiz, ülkemizin büyümesi ve kalkınmasına büyük katkılar sunuyor. Zira bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Ülkemizde özellikle son yıllarda hayatın her alanda olduğu gibi çalışma hayatında da ciddi ve önemli gelişmelere hep birlikte şahitlik ettik.
Yerel yönetimler olarak bizler de işte bu emekçi kardeşlerimizin çok daha iyi yaşam koşullarına ulaşması adına gayret ediyor ve buna yönelik adımlar atıyoruz. Hayatın her alanında hayata geçirdiğimiz projelerimizde alın terleri bulunan, üreten emekçi kardeşlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs’ın ülkemiz ve tüm dünyada toplumsal birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesine katkı sunmasına, sağduyunun güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Tüm işçi ve emekçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.”

Habere Ait Görsel İçerikler