Sergi
Sıfır Atık
Sıfır Atık
Rakamlarla Karatay
NÜFUS
375.919
Mahalle Sayısı
63
İlçe Yüzölçümü
2.746 KM2
BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?
Karatay Hayıroğlu mahallesinde 10.500 yıllık “Boncuklu Höyük” isminde eski bir yerleşim olduğunu ve içerisinde 8.500 yıllık kerpiç kalıntılar olduğunu biliyor muydunuz?
Tümünü Göster
Karatay Belediyesi’nin her yıl tükettiği kadar elektrik enerjisini sınırları içerisinde kurduğu iki tesisten karşıladığını biliyor muydunuz?
Tümünü Göster
Konya’nın en büyük Lunapark Eğlence Merkezi’nin Karatay Şehir Parkı’nda olduğunu biliyor muydunuz.
Tümünü Göster
Karatay Bozdağ Milli Parkı’nda Antik Roma İmparatorluğu tarafından inşa edilmiş 100 adet gözetleme kulesi kalıntısı bulunduğunu biliyor muydunuz?
Tümünü Göster
Belediyemizden Haberler
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN KADİR GECESİ MESAJI Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başkan Hasan Kılca; “Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdesiyle gelen ve Kur’an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi. Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Ramazan Ayı’nın son g...
E-Belediye Hizmetleri
Sosyal Yardım Başvurusu Sosyal Yardım Başvurusu
Kayıtlı Beyanlar
Evrak Sorgulama
Tahsilat İşlemleri
Arsa Rayiç Değerleri
Çevre Temizlik Tarifeleri
İlan Reklam Tarifeleri