Sergi
KÖPRÜBAŞI ŞEHİT AZAM GÜDENDEDE POLİS KARAKOLU’NUN YAPIMINDA SONA YAKLAŞILIYOR

KÖPRÜBAŞI ŞEHİT AZAM GÜDENDEDE POLİS KARAKOLU’NUN YAPIMINDA SONA YAKLAŞILIYOR

SELÇUKLU MİMARİSİYLE YAPILAN YENİ HİZMET BİNASI MODERN VE İŞLEVSEL

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından yapımı devam eden  Köprübaşı Şehit Azam Güdendede Polis Karakolu hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Kamu hizmetlerinin hızlanması, ilçenin güven ve huzurunun arttırılması için fedakârca gayret gösteren emniyet mensuplarına yakışır bir hizmet binası kazandırdıklarını belirten Başkan Kılca, “Tüm çaba ve enerjimizle ilçemizin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından yapımı süren Köprübaşı Şehit Azam Güdendede Polis Karakolu inşaatında incelemelerde bulundu.

Sona gelinen inşaat çalışmaları hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Hasan Kılca, 2 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Köprübaşı Şehit Azam Güdendede Polis Karakolu’nun yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.

Kılca, Karatay Belediyesi olarak asli görevleri olan fiziki ve altyapı belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor ve çevre gibi ilçede ihtiyaç duyulan her birçok alanda da hizmet ürettiklerini ifade ederek, ilçenin yaşam kalitesini arttırmak için gayret ettiklerini kaydetti.

KILCA: TÜM ENERJİ VE GAYRETİMİZLE İLÇEMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca şunları aktardı: “Karatayımızın daha da güzelleşmesi ve vatandaşlarımızın her alanda daha kaliteli hizmet alabilmesi için kamu binalarımızın yapımlarını da üstleniyoruz. Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen ve artık inşaatında sona yaklaşılan Köprübaşı Şehit Azam Güdendede Karakolumuzu inceledik. Yıllardır Aziziye Mahallesi’nde hizmet veren ve artık yetersiz gelmeye başlayan polis karakolunu Karatay Belediyesi olarak Köprübaşı Mahallemize taşıyoruz ve burada emniyet güçlerimiz için Selçuklu mimari tarzıyla, oldukça modern ve çok daha işlevsel bir hizmet binası yapıyoruz. Karakolun yeni hizmet binası; bodrum, zemin ve üzerinde iki kat olmak üzere toplamda 2 bin metrekarelik inşaat alanıyla çok güzel bir bina olacak. Burada hem vatandaşlarımız, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda hizmet alacak hem de emniyet güçlerimiz daha rahat çalışma ve hemşehrilerimize hizmet etme imkânına kavuşmuş olacaklar. Bizler, Karatay Belediyesi olarak tüm enerji ve gayretimizle ilçemizin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle yatırımımızın ilçemize, emniyet camiamıza ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Habere Ait Görsel İçerikler