KARATAY BELEDİYESİ’NDEN İLÇEYE YENİ BİR PARK DAHA

BAŞKAN KILCA TAMAMLANAN KEYKUBAT PARKI’NI İNCELEDİ

Bugüne kadar çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek için ilçeye yeni park alanları kazandıran Karatay Belediyesi, Keykubat Mahallesi’ne de yeni bir park kazandırıyor.

Karatay’ın çehresini değiştirecek olan yeni projelerle ilçeye değer katacaklarını kaydeden Karatay Belediye Başkanı Hasan Hasan Kılca, Keykubat Mahallesine 8 bin metrekarelik alanda yeni bir park kazandırdıklarını dile getirdi.

Karataylılara nefes alacakları yeni cazibe merkezleri oluşturacaklarını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Keykubat Mahallesi Kuşadalı İbrahim Sokak ile Suyolu Sokağın kesiştiği bölgede çalışmaları devam eden parkın çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine hizmete sunulacağını söyledi.

Karatay Belediyesi gerek sosyal alanda gerekse de fiziksel alanda birçok projeye imza attıklarını belirterek yeşil alan konusunda da ilçeye önemli hizmetlerin hayata geçirdiklerini kaydetti.

Keykubat Mahallesine kazandırılan parkta incelemelerde bulunan Başkan Hasan Kılca, “Hemşehrilerimizin hak ettikleri güzelliklere kavuşmaları adına gayretimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın fiziki yatırımların yanı sıra parka, spora olan ihtiyacını da göz önünde bulundurarak hizmet üretmek için çalışıyoruz. Keykubat Mahallemize kazandırmış olduğumuz park çocuklarımızın sağlıklı ve güven içerisinde oynayabileceği, eğlenebileceği, gençlerimizin spor aktivitelerini rahatça yerine getirebileceği, farklı yaş gruplarındaki vatandaşımızın huzur içinde dinlenebileceği bir yer park oldu. 8 bin metrekarelik parkın içerisinde basketbol sahası, çocuk oyun gurubu, kameriyeler, yürüyüş yolu, aydınlatma sistemi ve çim alan yer alacak." dedi.

Keykubat parkının çevre düzenleme çalışmalarının ardından en kısa süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin kullanımına açılması hedefleniyor.