KARATAY PROTOKOLÜ BAŞKAN HANÇERLİ’YE TEŞEKKÜR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Karatay protokolü, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin eğitime yapmış olduğu yatırımlardan dolayı Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Teşekkür yemeğine Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Esat Altuntaş, Karatay Halk Eğitim Müdürü İbrahim Sardoğan, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Genç katıldı.

Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar konuşmasında, Karatay’a eğitimden, sağlığa her konuda pek çok yatırımlar kazandıran Başkan Hançerli’ye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, Başkan Hançerli’nin özellikle eğitim alanında örnek bir belediyeciliğe imza attığını belirti. Büyükmanav “Başkan Hançerli eğitime okullar, suni çim sahalar, kapalı spor salonları kazandırmanın yanı sıra; okulların bahçelerini sabahın erken saatlerinde düzenli olarak gezerek okul bahçelerinin asfalt ihtiyacından futbol-basketbol sahalarındaki eksiklere, kırık bankların onarılmasına kadar pek çok konuda eksikleri anında tespit ederek belediye ekiplerini yönlendirip okul bahçelerinin sürekli yenilenmesini sağladı. Kendisine Milli Eğitim adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay’ın sürekli gelişim içerisinde bir ilçe olduğunu dile getirerek; Başkan Hançerli’ye 3 dönemdir Karatay’a gerçekleştirdiği büyük hizmetler için teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında; “Hz. Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi'nin 2004 yılından bu yana ilçeye kazandırdığı 26 okul 5 kapalı spor salonu, 27 suni çim saha ile Karatay’da eğitime olan desteğini arttırdığını kaydeden Başkan Hançerli; eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti. Başkan Hançerli, görevlerinin okul ve spor salonu yapmakla bitmediğini, okul bahçelerinin asfaltlanmasından düzenli olarak temizlenmesine kadar pek çok konuda çalışmaların sürekli olarak devam ettiğini belirtti. Başkan Hançerli, Karatay’a toplam 21 sağlık merkezi kazandırılarak İl Sağlık Müdürlüğüne devrettiklerini belirterek; Karatay’da sağlık ocağı ihtiyacı kalmadığını vurguladı. Başkan Hançerli, 2004 yılından bu yana Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etme şerefine nail oldukları için büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Başkan Hançerli’ye semazen tablosu hediye etti.