KARATAY’DA MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Karatay Belediyesi tarafından Karatay Halk Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen Sedirler Sosyal Tesisleri’nin toplantı salonunda düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısına; Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Esat Altuntaş, Karatay Halk Eğitim Müdürü İbrahim Sardoğan ve Muhtarlar katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli toplantıda yaptığı konuşmasında; “Hz. Mevlana’nın diyarına on beş yıl boyunca hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. On beş yıl boyunca Karatay’ımızı yaşanabilir bir yer haline getirdik. Muhtarlarımız ile birlikte yaptığımız istişareler, bu hizmetleri yapma noktasında bize yol gösterdi. Karatay her zaman hizmetin en iyisine layıktır.” dedi.  Karatay’ın 2722 km²’lik geniş bir alana sahip olduğunu söyleyen Başkan Hançerli; yeni açıklanan nüfus sayım sonuçları ile Karatay’ın nüfusunun 324 bine ulaştığını belirtti. Başkan Hançerli; “82 mahallemize hizmet ederken hiçbir ayrım yapmadan merkezde ne varsa merkeze uzak mahallelerde de aynı özveri ve heyecan ile çalıştık.” dedi.

Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay’da kurumların işbirliği içerisinde, örnek bir çalışma sergilediğini dile getirdi. Yapılan bu toplantıların sorunlara çözüm bulma noktasında fayda sağladığını dile getiren Parlar; her ay düzenlenen toplantıya katılım gösteren muhtar ve kurum müdürlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Karatay İlçe Seçim Kurulu Müdürü Ahmet Büyükdinç 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.