KARATAY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET HANÇERLİ’NİN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı

Başkan Hançerli, gazetecilerin toplumsal yaşamdaki rolünün önemine dikkat çektiği açıklamasında, basının gündem belirleme ve kamusal alan oluşturma gücüne değindi. Doğru, tarafsız ve objektif yayınlarıyla halkın haber alma hakkını kullanmasına hizmet eden basın camiasının, gayretli ve özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını söyleyen Başkan Hançerli, şunları kaydetti: 'Toplumun iyiliğini göz önünde bulundurarak halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenen, tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla vatandaşlarımızın gözü kulağı olmaya özen gösteren gazeteci arkadaşlarımızın bu özel gününü kutluyorum. Yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Bu vesileyle 'Çalışan Gazeteciler Günü' olarak kabul edilen bu özel günde basın mensubu değerli arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum.”dedi.