BAŞKAN HANÇERLİ ABDULLAH AİLESİNİN ACISINA ORTAK OLDU

Karatay Aziziye Mahallesinde çıkan yangında yaşları 4 ila 11 arasında değişen dört çocuğunu kaybeden baba Hüseyin El Abdullah ve anne Fatima El Abdullah’ı ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ailenin acısına ortak oldu.

Başkan Hançerli savaş koşullarından kaçarak ülkemize sığınan Suriyeli ailenin yaşadığı büyük felaketten dolayı çocuklarını kaybetmelerinden derin üzüntü yaşadığını ifade etti. Acılı aile için Allah’tan sabır dileyen Başkan Hançerli, insanların iyi günde de zor günde de Belediyeyi yanlarında görmek istediklerini belirtti. Başkan Hançerli, evlat kaybının telafisi olmayacak bir acı olduğunu fakat Karatay Belediyesi olarak aileye imkanlar dahilinde maddi manevi her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Hançerli’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren acılı aile ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, Karatay Belediyesi’ne ve Türk Halkına teşekkürlerini sundu.