KARATAY’DA CAMİ VE MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Karatay Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde camii ve mezarlıklarda temizlik çalışması yürütüyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde temizlik çalışması yaptığını söyledi. Ramazan Bayramı öncesi çalışmaların yoğunlaştığını dile getiren Başkan Hançerli, ilçe genelinde bulunan camilerin bahçelerinde ve mezarlıklarda temizlik yapıldığını, cami çevrelerinin arozöz ile yıkanarak süpürgeli araçlar ile temizlendiğini belirtti.

Karatay Belediyesi olarak kutsal mekanlara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Hançerli, Ramazan Bayramında mezarlık ziyaretleri ve camilere gelen vatandaşlara daha temiz bir ortam sağlamak amacıyla çalışmaların aksatılmadan yürütüldüğünü söyleyerek, program dahilinde tüm camiler ve mezarlıklarda gerekli yıkama ve temizlik faaliyetinin yapıldığını kaydetti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, özellikle bayram alışverişlerinin yapılacağı çarşı merkezinde arife akşamı temizlik ve bayram sabahı temizlik ekiplerinin artırılarak çalışmaların süreceğini de sözlerine ekledi.