BAKAN HANERL襤: ARKAMIZDAK襤 G M襤LLET襤M襤ZD襤R

TRK襤YE 16 N襤SAN'DA TIKANIKLII AACAK

KONYA AVRUPA'YA DERS VERD襤

Karatay Belediyesi taraf覺ndan ger癟ekletirilen Mahalle Bilgilendirme ve 襤stiare Toplant覺s覺 襤stiklal Mahallesi'nde devam etti

襤stiklal Mahallesi'nde ger癟ekletirilen toplant覺ya AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Aral覺, Cumhurbakan覺 Badan覺man覺 G羹lay Samanc覺, Karatay Belediye Bakan覺 Mehmet Han癟erli, Konya Karatay ve T羹m 襤l癟eleri  Muhtarlar Dernei Bakan覺 Suat Uzun, Karatay Belediyesi Meclis yeleri, Karatay Belediyesi Kent Konseyi yeleri, Muhtarlar ve 癟ok say覺da mahalleli kat覺ld覺. Youn bir kat覺l覺mla ger癟ekletirilen toplant覺da Karatay Belediyesi taraf覺ndan y羹r羹t羹len projeler konusunda bilgilendirme yap覺l覺rken muhtarlar arac覺l覺覺yla vatandalar覺n talepleri dile getirilerek 癟繹z羹m noktas覺nda istiare yap覺ld覺. te yandan toplant覺da Aral覺 ve Samanc覺 Anayasa deiiklii s羹reci hakk覺nda bilgi verdi.

Karatay'覺n katma deeri artt覺

Karatay Belediye Bakan覺 Mehmet Han癟erli, bu t羹r toplant覺lar覺 d繹nem d繹nem ger癟ekletirdiklerini s繹yleyerek vatanda覺n istek ve 繹nerilerini muhtarlar arac覺l覺覺 ile ele ald覺klar覺n覺 kaydetti. Ge癟mi d繹nemlerde belediyelerin yaad覺覺 s覺k覺nt覺lara dikkat 癟eken Bakan Han癟erli,  "Belediyeler puan kazanmas覺n diye okul m羹d羹rlerinin belediye ara癟lar覺n覺 okul bah癟elerine almad覺覺 g羹nleri g繹rd羹k. imdi ise 20'nin 羹zerinde tane okul yapan,  5 tane spor salonu yapan, 3 tane anaokulu yapan bir belediyeyiz. Manevi deerlerimizden vazge癟meden maddi a癟覺dan konforlu binalar覺m覺z oldu. Karatay ge癟mite ihmal edilmi. Biz ise g繹reve geldiimiz g羹nden bug羹ne kadar Karatay'覺n 癟ehresini deitirdik" dedi. 襤l癟emizde Hz. Mevlana'n覺n bereketi var diyen Bakan Mehmet Han癟erli, Tekilat覺m覺zla, milletvekillerimizle elimizden geleni yapman覺n gayreti i癟erisindeyiz. AK Parti iktidar覺nda imkanlar覺m覺z 12 kat覺na 癟覺kart覺ld覺. Cumhurbakan覺m覺z覺n talimat覺yla il癟emizde ehir Hastanesi y羹kseliyor. Konya'n覺n en b羹y羹k park覺n覺, en b羹y羹k k覺r d羹羹n salonunu Karatay'a kazand覺rd覺k. Hemerilerimizin bunu hak ediyor" diye konutu.

Bakan Han癟erli: Arkam覺zdaki g羹癟 milletimizdir

Ger癟ekletirilen yat覺r覺mlar hakk覺nda bilgi veren Bakan Han癟erli, evre Yolu'nun ehir merkezi taraf覺nda revizyon yap覺lmayan nokta kalmad覺覺n覺 s繹yledi. Bakan Han癟erli: "Kanal Caddesi Konya'n覺n en uzun caddelerinden biridir. Onun da dolgusu tamamland覺. 5 bin 920 metre Karaaslan Mahallesi'ne kadar devam edecek. 襤癟erideki binalar覺n tamam覺 3-4 seneye kadar yenilenecek. Karatay'da 2016'da verilen ruhsat oran覺 bir 繹nceki y覺la g繹re 2.5 kat artt覺. Tarada da iddial覺y覺z. unu 繹zellikle belirtmek isterim ki yat覺r覺mlar覺m覺z覺 kendi 繹z kaynaklar覺m覺zla, kredi kullanmadan yap覺yoruz. T羹rkiye 癟ap覺nda 癟ok 繹nemli ilere imzam覺z覺 att覺k. Bunlar覺 yaparken arkam覺zdaki g羹癟 milletimizdir" ifadelerine yer verdi. 16 Nisan'da ger癟ekletirilecek referandumda g羹癟l羹 destek isteyen Bakan Han癟erli s繹zlerini 繹yle tamamland覺: "Karatay'daki mahalleler AK Partiye g繹n羹lden balanm覺 mahallelerimizdir. Yap覺lacak se癟im istikrar覺m覺z覺n devam覺n覺 oylayaca覺z. Karatay her zaman bu davan覺n y羹k羹n羹 alm覺t覺r ve almaya da devam edecektir. Karatay olarak Konya'da misyonumuz neyse onu tutturmak mecburiyetindeyiz."

T羹rkiye 16 Nisan'da t覺kan覺kl覺覺 a癟acak

Anayasa deiiklii s羹reci hakk覺nda merak edilenleri dile getiren Cumhurbakan覺 Badan覺man覺 G羹lay Samanc覺, parlementer sistemin art覺k t覺kand覺覺n覺 ve siyasi krizlerin 羹retildii bir merkez haline geldiini s繹yledi. Samanc覺, "Parlementer sistemde 癟覺kan siyasi krizler y羹z羹nden 羹lkemizde hem siyasi hem de ekonomik krizlerle boumutur. Burada art覺k bizlere d羹en bu t覺kan覺kl覺覺 ortadan kald覺rmakt覺r. Bunun i癟in 16 Nisan'da krizlerin bitirilmesi, T羹rkiye'yi daha da ileriye g繹t羹rmek i癟in evet diyoruz" dedi.

Aral覺: Karatay ilk 5'e ad覺n覺 yazd覺racak

Toplant覺da son olarak konuan AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Aral覺, Partili Cumhurbakanl覺覺 Sistemi'nin T羹rkiye a癟覺s覺ndan 繹neminden bahsetti. Aral覺, Karatay'覺n her se癟imden b羹y羹k bir baar覺yla 癟覺kt覺覺na dikkat 癟ekerek, Bizler Karatay'la gurur duyuyoruz ve inan覺yoruz ki halk oylamas覺nda Karatay T羹rkiye'de ilk 5'e ad覺n覺 yazd覺racakt覺r" eklinde konutu.

Avrupa'ya en iyi dersi Konyal覺 hemerilerimiz verdi

Avrupa'n覺n EVET rahats覺zl覺覺na deinen Aral覺 Avrupa 羹lkelerine sert s繹zlerle y羹klenerek, "T羹rkiye'nin b羹y羹mesiyle ilgili s覺k覺nt覺 duyan kim varsa bir yerde toplanm覺 durumda. 2014'te 襤sve癟'te yerel ve genel se癟imler oldu.  Kulu'da se癟im sand覺覺 kuruldu. 襤zinlerini T羹rkiye'de ge癟irmek i癟in gelen binlerce hemerilerimizden oy toplamak i癟in 襤sve癟li siyaset癟iler Kulu sokaklar覺nda siyasi propaganda yapt覺lar. Bu milletin en g羹zel misafirperliini biz o d繹nem g繹sterdik. Ayn覺 繹zveriyi imdi de Avrupa'dan bekliyoruz.  Ama t羹m bunlara ramen Avrupa b羹t羹n deerleriyle 癟eliiyor. Avrupa'n覺n ger癟ek y羹z羹n羹 g繹r羹yoruz. T羹m ter繹r 繹rg羹tleri Avrupa'n覺n sokaklar覺nda cirit at覺yor. Avrupa'n覺n art覺k deer 羹retecei bir konu kalmam覺t覺r. Avrupa iflas etmitir. D羹nyan覺n y羹kselen deeri T羹rkiye'dir" ifadelerini kulland覺.

Okunma Say覺s覺 :82
Konya Karatay Belediyesi Ak癟esme Mh.GarajCd.No:5 Karatay/KONYA Tel :+90 332 350 13 13 Fax: +90 332 350 88 72 Interaktif SMS : +90 532 323 40 30 webmaster@karatay.bel.tr | karatay@karatay.bel.tr |