KARATAY AIZ VE D襤 SALII MERKEZ襤NE KAVUUYOR

Karatay Belediyesi sal覺k yat覺r覺mlar覺na bir yenisini daha ekledi. Ak癟eme Mahallesine yap覺lacak olan  A覺z ve Di Sal覺覺 Merkezi i癟in ilk kazma vuruldu

Yapt覺覺 癟al覺malarla modern ve ayd覺nl覺k bir il癟e i癟in b羹y羹k at覺l覺mlara imza atarak sal覺k alan覺nda da 癟al覺malar覺n覺 s羹rd羹ren Karatay Belediyesi, il癟eye yeni A覺z ve Di Sal覺覺 Merkezi binas覺 kazand覺r覺yor. Karatay Belediyesi hizmet binas覺n覺n arkas覺na yap覺lacak A覺z ve Di Sal覺覺 Merkezi i癟in ilk kazma vuruldu. Karatay Belediyesi'nin il癟eye kazand覺rd覺覺 Karatay Semt Poliklinii ve Dr. Faruk S羹kan Kad覺n Doum ve ocuk Hastanesi ek binas覺 ile il癟ede sal覺k alan覺nda b羹y羹k bir deiim yaand覺.

Karatay Mini Di Hastanesine kavuuyor

Kal覺c覺 eserler meydana getirerek, halk覺n temel ihtiya癟lar覺na 癟are olmay覺 ama癟 edindiklerine vurgu yapan Karatay Belediye Bakan覺 Mehmet Han癟erli, bu amaca d繹n羹k olarak belediye sal覺k 癟al覺malar覺n覺n h覺zl覺 bir ekilde devam ettiini s繹yledi. Ak癟eme Mahallesi'ne kazand覺r覺lacak olan A覺z ve Di Sal覺覺 Merkezi ile ilgili Bakan Mehmet Han癟erli u bilgileri verdi: Belediyemiz sal覺k yat覺r覺mlar覺na devam ediyor. Karatay Semt Polikliniimizin olduu yerde yeni bir di hastanemizin temelini att覺k. Karatay Semt Polikliniine g羹nde 4 bin hasta geliyor. Yine ehir merkezinde olmas覺 sebebiyle polikliniimizin yan覺nda 850 metrekarelik bir arsa 羹zerinde 3 katl覺 bir mini di hastanesi yap覺yoruz. Sal覺k M羹d羹rl羹羹 ile gerekli protokoller imzaland覺. 襤 ihale edildi, yer teslimi yap覺ld覺 ve hafriyat devam ediyor. 7 ay gibi k覺sa bir s羹re i癟erisinde bu inaat bitirilecek ve hemerilerimizin hizmetine sunulacak.

Proje 2017 y覺l覺 i癟inde tamamlanacak

Bakan Han癟erli 4 milyona mal olacak mini di hastanesinde 20 di 羹nitesinin ayn覺 anda hizmet vereceini vurgulad覺. Bakan Han癟erli, Karatay'da sal覺k hizmetlerinin kalitesinin artt覺覺na dikkat 癟ekerek; "Belediyemiz Karatay'daki bir a癟覺k olan di hastanesi ile de gerekeni yapt覺 ve ihale etti.  Karatay覺m覺z'覺n ehir merkezindeki di hastanemizin en k覺sa s羹rede tamamlayaca覺z. 2017 y覺l覺 i癟erisinde mini di hastanemiz hasta kabul羹ne balam覺 olacak. Yeni di hastanemizin Karatay覺m覺z'a ve memleketimize hay覺rl覺 olmas覺n覺 diliyorum" dedi.

Okunma Say覺s覺 :198
Konya Karatay Belediyesi Ak癟esme Mh.GarajCd.No:5 Karatay/KONYA Tel :+90 332 350 13 13 Fax: +90 332 350 88 72 Interaktif SMS : +90 532 323 40 30 webmaster@karatay.bel.tr | karatay@karatay.bel.tr |