KARATAY A─×IZ VE D─░┼× SA─×LI─×I MERKEZ─░NE KAVU┼×UYOR

Karatay Belediyesi sa─čl─▒k yat─▒r─▒mlar─▒na bir yenisini daha ekledi. Ak├že┼čme Mahallesine yap─▒lacak olan  A─č─▒z ve Di┼č Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi i├žin ilk kazma vuruldu

Yapt─▒─č─▒ ├žal─▒┼čmalarla modern ve ayd─▒nl─▒k bir il├že i├žin b├╝y├╝k at─▒l─▒mlara imza atarak sa─čl─▒k alan─▒nda da ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ s├╝rd├╝ren Karatay Belediyesi, il├žeye yeni A─č─▒z ve Di┼č Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi binas─▒ kazand─▒r─▒yor. Karatay Belediyesi hizmet binas─▒n─▒n arkas─▒na yap─▒lacak A─č─▒z ve Di┼č Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi i├žin ilk kazma vuruldu. Karatay Belediyesi'nin il├žeye kazand─▒rd─▒─č─▒ Karatay Semt Poliklini─či ve Dr. Faruk S├╝kan Kad─▒n Do─čum ve ├çocuk Hastanesi ek binas─▒ ile il├žede sa─čl─▒k alan─▒nda b├╝y├╝k bir de─či┼čim ya┼čand─▒.

Karatay Mini Di┼č Hastanesine kavu┼čuyor

Kal─▒c─▒ eserler meydana getirerek, halk─▒n temel ihtiya├žlar─▒na ├žare olmay─▒ ama├ž edindiklerine vurgu yapan Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, bu amaca d├Ân├╝k olarak belediye sa─čl─▒k ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒n h─▒zl─▒ bir ┼čekilde devam etti─čini s├Âyledi. Ak├že┼čme Mahallesi'ne kazand─▒r─▒lacak olan A─č─▒z ve Di┼č Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi ile ilgili Ba┼čkan Mehmet Han├žerli ┼ču bilgileri verdi: Belediyemiz sa─čl─▒k yat─▒r─▒mlar─▒na devam ediyor. Karatay Semt Poliklini─čimizin oldu─ču yerde yeni bir di┼č hastanemizin temelini att─▒k. Karatay Semt Poliklini─čine g├╝nde 4 bin hasta geliyor. Yine ┼čehir merkezinde olmas─▒ sebebiyle poliklini─čimizin yan─▒nda 850 metrekarelik bir arsa ├╝zerinde 3 katl─▒ bir mini di┼č hastanesi yap─▒yoruz. Sa─čl─▒k M├╝d├╝rl├╝─č├╝ ile gerekli protokoller imzaland─▒. ─░┼č ihale edildi, yer teslimi yap─▒ld─▒ ve hafriyat devam ediyor. 7 ay gibi k─▒sa bir s├╝re i├žerisinde bu in┼čaat bitirilecek ve hem┼čerilerimizin hizmetine sunulacak.

Proje 2017 y─▒l─▒ i├žinde tamamlanacak

Ba┼čkan Han├žerli 4 milyona mal olacak mini di┼č hastanesinde 20 di┼č ├╝nitesinin ayn─▒ anda hizmet verece─čini vurgulad─▒. Ba┼čkan Han├žerli, Karatay'da sa─čl─▒k hizmetlerinin kalitesinin artt─▒─č─▒na dikkat ├žekerek; "Belediyemiz Karatay'daki bir a├ž─▒k olan di┼č hastanesi ile de gerekeni yapt─▒ ve ihale etti.  Karatay─▒m─▒z'─▒n ┼čehir merkezindeki di┼č hastanemizin en k─▒sa s├╝rede tamamlayaca─č─▒z. 2017 y─▒l─▒ i├žerisinde mini di┼č hastanemiz hasta kabul├╝ne ba┼člam─▒┼č olacak. Yeni di┼č hastanemizin Karatay─▒m─▒z'a ve memleketimize hay─▒rl─▒ olmas─▒n─▒ diliyorum" dedi.