KARATAY 16 N襤SAN'DA REKORA HAZIRLANIYOR

TRK襤YE PRANGALARINDAN KURTULACAK

AK Parti Karatay 襤l癟e Bakanl覺覺 taraf覺ndan d羹zenlenen 'Vefa Gecesinde' partide 癟eitli g繹revlerde bulunan partililer bir araya geldi

AK Parti Karatay 襤l癟e Tekilat覺, d羹zenledii Vefa Yemei program覺nda t羹m partilileri bir araya getirdi. Aziziye K羹lt羹r Merkezinde organize edilen toplant覺ya; AK Parti Konya Milletvekili mer nal, AK Parti Konya 22.d繹nem Milletvekili Hasan Ang覺, Karatay Belediye Bakan覺 Mehmet Han癟erli, AK Parti 襤l Y繹netim Kurulu yesi Candan Duran, AK Parti Karatay 襤l癟e Bakan覺 Mehmet Gen癟, AK Parti Karatay Kad覺n Kollar覺 Bakan覺 Neslihan Y覺ld覺r覺m, AK Parti Karatay Gen癟lik Kollar覺 Bakan覺 Muhammed Zeren, kuruluundan bug羹ne kadar g繹rev yapm覺 olan AK Parti 襤l癟e Bakanlar覺, Gen癟lik Kollar覺 ve Kad覺n Kollar覺 Bakanlar覺, Y羹r羹tme ve Y繹netim Kurulu yeleri, 襤l Genel Meclis yeleri, Karatay Belediye Meclis yeleri, Mahalle Bakanlar覺 ve 癟ok say覺da partili kat覺ld覺. Programda referandum s羹reci ve Partili Cumhurbakanl覺覺 Sistemi konuuldu. Program覺n a癟覺l覺 konumas覺n覺 yapan AK Parti Karatay 襤l癟e Bakan覺 Mehmet Gen癟 kat覺l覺mlar覺ndan dolay覺 herkese teekk羹r ederek, "Siyasette vefa yok derler AK Parti kurulduu g羹nden bu yana T羹rkiye'de yap覺lamayanlar覺 yapt覺k. AK Parti olarak siyasette vefan覺n olduunu bu akam burada partimizin kurulduu g羹nden  bug羹ne kadar hizmet yapan, 癟al覺an, t羹m kademelerde g繹rev yapan ve g繹rev yapmakta olan tekilat mensuplar覺mla birlikte bu birlik ve beraberlii, vefay覺 g繹stermi bulunmaktay覺z" dedi. Mehmet Gen癟; 16 Nisan'da yap覺lacak olan Partili Cumhurbakanl覺覺 Sistemi referandumu i癟in AK Parti Karatay 襤l癟e Tekilat覺n覺n yeni bir rekor i癟in aral覺ks覺z 癟al覺aca覺n覺 belirtti. Gen癟; "Siyasette omuz omuza verirsek b羹y羹k baar覺lara imza atmaya devam ederiz. Bizlerde asla eski veya yeni diye bir ayr覺m yok. Bizim tekilat覺m覺zda g繹rev deiiklii vard覺r. Bayrak yar覺覺 vard覺r.  2017 Nisan'da ger癟ekleecek olan halk oylamas覺nda Karatay'覺 beklenen hedefe ulat覺rmaya 癟al覺覺yoruz." diye konutu.

"Tek gayemiz 羹lkemize hizmet etmek"

Karatay Belediye Bakan覺 Mehmet Han癟erli, "Ge癟mite partide g繹rev yapm覺 羹yelerin tecr羹belerinden faydalanmak ad覺na bu programlar覺n 繹nemli olduunu d羹羹n羹yorum. Bu gecenin d羹zenlenmesinde emei ge癟enlere teekk羹r ediyorum" dedi. 'T羹rkiye mutlaka ve mutlaka muas覺r medeniyetler seviyesine ulaacakt覺r' diyen Bakan Han癟erli, "Partimizin kurucu lideri say覺n Cumhurbakan覺m覺z Recep Tayyip Erdoan'覺n 癟izmi olduu yolda hizmet kervan覺na kat覺ld覺k. T羹m Parti mensuplar覺 olarak tek bir gayemiz vard覺 o da memlekete hizmet etmek" eklinde konutu. 2002-2017 y覺llar覺 aras覺nda Karatay'覺n yaad覺覺 deiime dikkat 癟eken Bakan Han癟erli, evre yolunun ilk girdii asfalt覺n覺n d繹k羹ld羹羹, adliyenin kazand覺r覺ld覺覺, rayl覺 sistemin topraklar覺nda y羹r羹d羹羹, kentsel d繹n羹羹mle birlikte 14 bine yak覺n dairenin 羹retildii bir Karatay var" dedi. Bakan Mehmet Han癟erli, yap覺lan her se癟imde Karatay'覺n oyunu artt覺rd覺覺n覺 hat覺rlatarak 16 Nisan'da yeni bir rekoru hanelerine yazd覺racaklar覺n覺 vurgulad覺.

T羹rkiye prangalar覺ndan kurtulacak

AK Parti 22. d繹nem Konya Milletvekili Hasan Ang覺 ise parti mensuplar覺n覺 bir araya getiren AK Parti Karatay 襤l癟e Tekilat覺na teekk羹r etti. Ang覺, 16 Nisan'da yap覺lacak olan Anayasa deiiklii ile T羹rkiye'nin prangalar覺ndan kurtulaca覺n覺 s繹yleyerek, "襤nsan覺 yaat ki devlet yaas覺n s繹z羹n羹 2001 y覺l覺nda kendine ilke edinen partimiz bundan sonrada ayn覺 ilkeyle kutlu y羹r羹y羹羹ne devam edecek. 襤癟eriden ve d覺ar覺dan gelen bir癟ok engellemelere ramen 15 y覺ld覺r 羹lkemize bir癟ok hizmet yapt覺. Karatay覺m覺z her se癟inden rekorla 癟覺kt覺. 襤nallah 16 Nisan'da da yeni bir rekora imza atacakt覺r" ifadelerine yer verdi.

"lkemizin gelecei i癟in d繹n羹m noktas覺nday覺z"

Son olarak s繹z alan AK Parti Konya Milletvekili mer nal unlar覺 s繹yledi: "Karatay rekorlar覺n il癟esi ben de 2010-2014 y覺llar覺 aras覺nda bu tekilatta il癟e bakan覺 olarak g繹rev yapt覺m. Karatay Konya'da liderlik yapt覺.  Se癟im 癟al覺malar覺 dolay覺s覺yla illeri ve il癟eleri gezerken 繹rnek verdiim tek il癟e var o da Karatay. Gece g羹nd羹z demeden 癟al覺t覺lar kap覺 kap覺 gezdiler. Tekilat覺m覺zda ge癟mi d繹nemde ve u anda g繹rev yapan her bir tekilat 羹yemizle gurur duyuyorum. lkemizin gelecei i癟in, g羹癟l羹 T羹rkiye i癟in 癟ok 繹nemli bir d繹n羹m noktas覺nday覺z. 襤nan覺yorum ki iller baz覺nda Konya birinci olacak il癟e baz覺nda da Karatay rekoru kimseye b覺rakmayacak."

Okunma Say覺s覺 :213
Konya Karatay Belediyesi Ak癟esme Mh.GarajCd.No:5 Karatay/KONYA Tel :+90 332 350 13 13 Fax: +90 332 350 88 72 Interaktif SMS : +90 532 323 40 30 webmaster@karatay.bel.tr | karatay@karatay.bel.tr |