KARATAY 16 N─░SAN'DA REKORA HAZIRLANIYOR

T├ťRK─░YE PRANGALARINDAN KURTULACAK

AK Parti Karatay ─░l├že Ba┼čkanl─▒─č─▒ taraf─▒ndan d├╝zenlenen 'Vefa Gecesinde' partide ├že┼čitli g├Ârevlerde bulunan partililer bir araya geldi

AK Parti Karatay ─░l├že Te┼čkilat─▒, d├╝zenledi─či Vefa Yeme─či program─▒nda t├╝m partilileri bir araya getirdi. Aziziye K├╝lt├╝r Merkezinde organize edilen toplant─▒ya; AK Parti Konya Milletvekili ├ľmer ├ťnal, AK Parti Konya 22.d├Ânem Milletvekili Hasan Ang─▒, Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, AK Parti ─░l Y├Ânetim Kurulu ├ťyesi Candan Duran, AK Parti Karatay ─░l├že Ba┼čkan─▒ Mehmet Gen├ž, AK Parti Karatay Kad─▒n Kollar─▒ Ba┼čkan─▒ Neslihan Y─▒ld─▒r─▒m, AK Parti Karatay Gen├žlik Kollar─▒ Ba┼čkan─▒ Muhammed Zeren, kurulu┼čundan bug├╝ne kadar g├Ârev yapm─▒┼č olan AK Parti ─░l├že Ba┼čkanlar─▒, Gen├žlik Kollar─▒ ve Kad─▒n Kollar─▒ Ba┼čkanlar─▒, Y├╝r├╝tme ve Y├Ânetim Kurulu ├ťyeleri, ─░l Genel Meclis ├ťyeleri, Karatay Belediye Meclis ├ťyeleri, Mahalle Ba┼čkanlar─▒ ve ├žok say─▒da partili kat─▒ld─▒. Programda referandum s├╝reci ve Partili Cumhurba┼čkanl─▒─č─▒ Sistemi konu┼čuldu. Program─▒n a├ž─▒l─▒┼č konu┼čmas─▒n─▒ yapan AK Parti Karatay ─░l├že Ba┼čkan─▒ Mehmet Gen├ž kat─▒l─▒mlar─▒ndan dolay─▒ herkese te┼čekk├╝r ederek, "Siyasette vefa yok derler AK Parti kuruldu─ču g├╝nden bu yana T├╝rkiye'de yap─▒lamayanlar─▒ yapt─▒k. AK Parti olarak siyasette vefan─▒n oldu─čunu bu ak┼čam burada partimizin kuruldu─ču g├╝nden  bug├╝ne kadar hizmet yapan, ├žal─▒┼čan, t├╝m kademelerde g├Ârev yapan ve g├Ârev yapmakta olan te┼čkilat mensuplar─▒mla birlikte bu birlik ve beraberli─či, vefay─▒ g├Âstermi┼č bulunmaktay─▒z" dedi. Mehmet Gen├ž; 16 Nisan'da yap─▒lacak olan Partili Cumhurba┼čkanl─▒─č─▒ Sistemi referandumu i├žin AK Parti Karatay ─░l├že Te┼čkilat─▒n─▒n yeni bir rekor i├žin aral─▒ks─▒z ├žal─▒┼čaca─č─▒n─▒ belirtti. Gen├ž; "Siyasette omuz omuza verirsek b├╝y├╝k ba┼čar─▒lara imza atmaya devam ederiz. Bizlerde asla eski veya yeni diye bir ayr─▒m yok. Bizim te┼čkilat─▒m─▒zda g├Ârev de─či┼čikli─či vard─▒r. Bayrak yar─▒┼č─▒ vard─▒r.  2017 Nisan'da ger├žekle┼čecek olan halk oylamas─▒nda Karatay'─▒ beklenen hedefe ula┼čt─▒rmaya ├žal─▒┼č─▒yoruz." diye konu┼čtu.

"Tek gayemiz ├╝lkemize hizmet etmek"

Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, "Ge├žmi┼čte partide g├Ârev yapm─▒┼č ├╝yelerin tecr├╝belerinden faydalanmak ad─▒na bu programlar─▒n ├Ânemli oldu─čunu d├╝┼č├╝n├╝yorum. Bu gecenin d├╝zenlenmesinde eme─či ge├ženlere te┼čekk├╝r ediyorum" dedi. 'T├╝rkiye mutlaka ve mutlaka muas─▒r medeniyetler seviyesine ula┼čacakt─▒r' diyen Ba┼čkan Han├žerli, "Partimizin kurucu lideri say─▒n Cumhurba┼čkan─▒m─▒z Recep Tayyip Erdo─čan'─▒n ├žizmi┼č oldu─ču yolda hizmet kervan─▒na kat─▒ld─▒k. T├╝m Parti mensuplar─▒ olarak tek bir gayemiz vard─▒ o da memlekete hizmet etmek" ┼čeklinde konu┼čtu. 2002-2017 y─▒llar─▒ aras─▒nda Karatay'─▒n ya┼čad─▒─č─▒ de─či┼čime dikkat ├žeken Ba┼čkan Han├žerli, ├çevre yolunun ilk girdi─či asfalt─▒n─▒n d├Âk├╝ld├╝─č├╝, adliyenin kazand─▒r─▒ld─▒─č─▒, rayl─▒ sistemin topraklar─▒nda y├╝r├╝d├╝─č├╝, kentsel d├Ân├╝┼č├╝mle birlikte 14 bine yak─▒n dairenin ├╝retildi─či bir Karatay var" dedi. Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, yap─▒lan her se├žimde Karatay'─▒n oyunu artt─▒rd─▒─č─▒n─▒ hat─▒rlatarak 16 Nisan'da yeni bir rekoru hanelerine yazd─▒racaklar─▒n─▒ vurgulad─▒.

T├╝rkiye prangalar─▒ndan kurtulacak

AK Parti 22. d├Ânem Konya Milletvekili Hasan Ang─▒ ise parti mensuplar─▒n─▒ bir araya getiren AK Parti Karatay ─░l├že Te┼čkilat─▒na te┼čekk├╝r etti. Ang─▒, 16 Nisan'da yap─▒lacak olan Anayasa de─či┼čikli─či ile T├╝rkiye'nin prangalar─▒ndan kurtulaca─č─▒n─▒ s├Âyleyerek, "─░nsan─▒ ya┼čat ki devlet ya┼čas─▒n s├Âz├╝n├╝ 2001 y─▒l─▒nda kendine ilke edinen partimiz bundan sonrada ayn─▒ ilkeyle kutlu y├╝r├╝y├╝┼č├╝ne devam edecek. ─░├žeriden ve d─▒┼čar─▒dan gelen bir├žok engellemelere ra─čmen 15 y─▒ld─▒r ├╝lkemize bir├žok hizmet yapt─▒. Karatay─▒m─▒z her se├žinden rekorla ├ž─▒kt─▒. ─░n┼čallah 16 Nisan'da da yeni bir rekora imza atacakt─▒r" ifadelerine yer verdi.

"├ťlkemizin gelece─či i├žin d├Ân├╝m noktas─▒nday─▒z"

Son olarak s├Âz alan AK Parti Konya Milletvekili ├ľmer ├ťnal ┼čunlar─▒ s├Âyledi: "Karatay rekorlar─▒n il├žesi ben de 2010-2014 y─▒llar─▒ aras─▒nda bu te┼čkilatta il├že ba┼čkan─▒ olarak g├Ârev yapt─▒m. Karatay Konya'da liderlik yapt─▒.  Se├žim ├žal─▒┼čmalar─▒ dolay─▒s─▒yla illeri ve il├želeri gezerken ├Ârnek verdi─čim tek il├že var o da Karatay. Gece g├╝nd├╝z demeden ├žal─▒┼čt─▒lar kap─▒ kap─▒ gezdiler. Te┼čkilat─▒m─▒zda ge├žmi┼č d├Ânemde ve ┼ču anda g├Ârev yapan her bir te┼čkilat ├╝yemizle gurur duyuyorum. ├ťlkemizin gelece─či i├žin, g├╝├žl├╝ T├╝rkiye i├žin ├žok ├Ânemli bir d├Ân├╝m noktas─▒nday─▒z. ─░nan─▒yorum ki iller baz─▒nda Konya birinci olacak il├že baz─▒nda da Karatay rekoru kimseye b─▒rakmayacak."